Cursussen
Voor goede patiëntenzorg is het van belang dat de kennis van de behandelende artsen up to date is. Daarnaast is het van belang dat artsen in de gelegenheid zijn om promotieonderzoek te doen. Voor beide financiert Share het benodigde onderwijs.
De SHARE wil artsen-onderzoekers de gelegenheid bieden om zich te scholen in medisch wetenschappelijk onderzoek. Share helpt bijvoorbeeld jonge veelbelovende onderzoekers om opleidingen te volgen om zo te leren een promotie-onderzoek te doen. Hierdoor werd het mogelijk dat vele artsen zijn gepromoveerd in uiteenlopende richtingen.
De vier speerpunten van Share
Cursussen
Onderzoek naar bloedstolling en infectieziektes, hormoonstofwisseling, vaatverkalking en kanker, maar ook naar nieuwe orthopedische implantatietechnieken.
Cursussen
Onderzoekers worden gesponsord zodat ze opleidingen kunnen volgen. Velen zijn al gepromoveerd. Op de volgende pagina zijn deze promovendi terug te vinden.
Cursussen
Kunstenaars exposeren belangeloos in de toegankelijke ruimtes van het Slotervaart ziekenhuis. SHARE vergoedt de onkosten die daarvoor gemaakt worden.
Cursussen
Het inrichten van een prettige omgeving voor patiënten en personeel, door de aanschaf meubilair en het organiseren van bijv. een muziekevenement.

Wilt u donateur worden of wilt u meer weten over de SHARE FOUNDATION?
Stuur dan een mail naar Marcel Soesan
Of doe uw donatie op bankrekeningnummer
NL77 TRIO 0197 7224 82 t.n.v. SHARE FOUNDATION